Ejaculare precoce, penis control si tratament ejaculare

Ejaculare precoce

Ejacularea precoce este una dintre cele mai intalnite probleme in randul barbatilor, dar trebuie sa va mentionam ca nu trebuie sa va pripiti in a lua decizii gresite. Datorita ultrapromovarii subiectului "sex" in sursele media , multe dintre acestea au introdus "pe piata" foarte multe notiuni gresite, iar o persoana care nu este bine informata ar putea trage concluzii eronate.
          Ejacularea precoce reprezinta ejacularea rapida, mai exact inainte ca dumneavoastra sau partenera dumneavoastra sa va doriti si mai trebuie audaugat faptul ca poate fi considerata reala, daca se produce de mai multe ori, nu daca este un eveniment izolat.
          In cele mai multe cazuri aceasta disfunctie sexula nu are o baza medicala ci are ca si cauza una dintre urmatoarele:

 • educatia sexuala deficitara
 • perceperea gresita a sexualitatii
 • lipsa experientei sexuale           
 • lipsa comunicarii intre parteneri
 • lipsa autocunoasterii reactiilor sexuale

         Primul pas care trebuie sa faceti este sa incercati sa rezolvati fondul psihic care va mentine in aceasta situatie. In ceea mai mare parte din cazuri aceasta din urma e singura cauza reala a ejacularii precoce. Un alt pas important este comunicarea cu partenera dumneavoastra, nu trebuie sa va simtiti jenat de acest lucru si sa incercati sa rezolvati situatia in cadrul cuplului.
Daca observati ca aceste probleme nu le puteti rezolva prin simpla comunicare cu partenera dumneavoastra va invitam sa utilizati produsele oferite de Sex Shop-ul nostru. Acestea din urma sunt garantate calitativ si va vor fi recomandate de toti fostii nostrii clienti. Utilizandu-le pe acestea nu veti mai avea probleme cu ejacularea precoce, iar viata dumneavoastra sexuala se va imbunatatii considerabil.
Sex Shop-ul nostru va sta la dispozitie cu o gama larga de produse de cea mai buna calitate, care pot imbunatatii performantele dumneavoastra sexuale sau pot remedia anumite probleme, cum ar fi ejacularea precoce. 

 

 

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
 • Stimulente sexuale
  Stimulentele sexuale le puteti folosii atat daca doriti sa aveti performante sexuale mai bune cat si daca aveti anumite probleme sexuale. Acestea din urma vor deveni o simpla amintire dupa utilizarea produselor noastre.
 • Afrodisiace naturale
  Afrodisiacele sunt substantele de care aveti nevoie pentru a crea o atmosfera placuta, pentru dumneavoastra si partenerul/a dumneavoastra. Acestea nu prezinta contraindicatii, iar raspunsul pe care il veti obtine va fi unul foarte bun, daca respectati instructiunile scrise pe ambalaj, sau daca urmati sfaturile angajatilor nostrii.
 • Ejaculare precoce
  Ejacularea precoce este una dintre cele mai intalnite probleme in randul barbatilor, dar trebuie sa va mentionam ca nu trebuie sa va pripiti in a lua decizii gresite.