Picaturi afrodisiace, stimulente sexuale naturale puternice

canthari afrodisiace picaturiCantharis picaturi - Pret 55 RON

Cantharis picaturi cu efect afrodisiac pentru stimulare sexuala puternica, marire predispozitie pentru sex si crestere libidou femeie. Datorita proprietatii de a se dizolva usor in orice bautura.

 

chinese brush ejaculare precoceChinese Brush- Pret 68 RON

Solutie Chinese Brush cu efect intarziere ejaculare penis si stimulare viata sexuala, pentru marire si intretinere erectie penis in timpul actului sexual. Foloseste Chinese Brush.

 

drop sex picaturi afrodisiace Picaturi Drop Sex - Pret 55 RON

Picaturi Drop Sex pentru stimulare viata sexuala, cu efect afrodisiac si excitatie puternica, stimulare sexuala ambisex de exceptie in timpul actului sexual.

 

muira puama stimulent sexual picaturiMuira Puama Picaturi - Pret 99 RON

Muira Puama picaturi afrodisiac pentru stimulare organe sexuale si imbunatatire erectie penis cu efect e mentinere erectie penis si viata sexuala de nota 10.

 

afrodisiace picaturi power playPicaturi Power Play - Pret 80 RON

Picaturi Power Play cu efect stimulare puternica glande sexuale si stimulare sexuala ambisex, pentru marire si intretinere erectie in timpul actului sexual.

 

picaturi efect afrodisiac excitantSpanische Fliege - Pret 55 RON

Picaturi afrodisiac Spanische Fliege cu efect crestere erectie si puternic stimulent sexual pentru imbunatatire erectie penis si stimulare viata sexuala.

 

picaturi excitante puterniceYohimbinum picaturi - Pret 55 RON

Picaturi Yohimbinum cu efect afrodisiac de imbunatatire erectie penis, predispozitie pentru sex si stimulare sexuala, asigura crestere libidou si mentinere erectie.

 

picaturi erotisin forteErotisin Forte - Pret 102 RON

Afrodisiac pentru el ce ajuta la cresterea dorintei sexuale si marirea libidoului. Picaturile Erotisin Forte intensifica circulatia sangelui prin dilatarea vaselor din penis, obtinandu-se o crestere simtitoare a erectiei.

 

afrodisiac picaturi guaranaPicaturi Guarana - Pret 77 RON

Un stimulent sexual deosebit de eficient ce creste sensibilitatea organelor sexuale pentru a mari placere sexuala. Guarana ZN Special este un afrodisiac ambisex sub forma de supliment nutritiv

 

afrodisiac femininSex Potion 69 - Pret 70 RON

Un spray destinat femeilor ce-si doresc amplificarea placerilor actului sexual. Afrodisiacul feminin Sex Potion 69 este compus din extracte naturale din plante ce ajuta la marire libidoului

 

gustul spermeiYummy cum - Pret 65 RON

Picaturi sub forma de supliment nutritiv destinate cuplurilor dornice de oi experiente sexuale. Yummy Cum ajuta la a imbunatati gustul spermei.

 

stimulent sexual tonicTonic Desire Picaturi - Pret 65 RON

Tonic Desire picaturi afrodisiac cu efect excitant puternic ambisex, marire apetit sexual si pofta sex pentru stimularea vietii sexuale a cuplului.

 

Afrodisiace, stimulente sexuale puternice
  • Stimulente sexuale
    Stimulentele sexuale le puteti folosii atat daca doriti sa aveti performante sexuale mai bune cat si daca aveti anumite probleme sexuale. Acestea din urma vor deveni o simpla amintire dupa utilizarea produselor noastre.
  • Afrodisiace naturale
    Afrodisiacele sunt substantele de care aveti nevoie pentru a crea o atmosfera placuta, pentru dumneavoastra si partenerul/a dumneavoastra. Acestea nu prezinta contraindicatii, iar raspunsul pe care il veti obtine va fi unul foarte bun, daca respectati instructiunile scrise pe ambalaj, sau daca urmati sfaturile angajatilor nostrii.
  • Ejaculare precoce
    Ejacularea precoce este una dintre cele mai intalnite probleme in randul barbatilor, dar trebuie sa va mentionam ca nu trebuie sa va pripiti in a lua decizii gresite.